Küpsetised

Toitev õunapitsa 

Toidutare, 2. jaanuar 2006, 20:37
Roog kaalujälgijatele. Pitsa õuna-singi-juustukattega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Ettevalmistusaeg umbes 5 minutitTaina kerkimisaeg umbes 30 minutitRoa valmimisaeg umbes 20 minutit

Koostisosad
45 g valmis pärmitainas
2 tk Õun
20 g taine toorsink
0.5 dl köögiviljapuljong pulbrist
1 tk Muna
Sool
Must pipar
1 tl hakitud petersell
30 g Camembert
(30% rasva kuivaines)

Valmistamine
Sõtku pärmitainas hästi läbi ja lase kaane all umbs 30 minutit kerkida. Lõika õunad ja sink väikesteks kuubikuteks ning sega läbi. Aseta laialirullitud pärmitainas väiksemasse ahjuvormi (läbimõõt umbes 16 cm  ühe inimese kohta), tõsta tainaäär pisuta kõrgemale ning aseta tainale õunamass. Lahusta köögiviljapulongipulber soojas vees, lisa lahtiklopitud muna, maitsesta soola-pipraga. Lisa petersell ja vala vedelik õunamassile. Lõika juust väikesteks kuubikuteks, puista õunamassile ning küpseta eelsoojendatud praeahjus 200°C juurs umbes 20 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee