Täisterapannkoogid kirju juurviljaga
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Ettevalmistusaeg umbes 15 minutitRoa valmimisaeg umbes 10 minutit
Koostisosad
3 dl täisteranisujahu
2 tk Muna
1 dl väherasvane piim
2 dl mineraalvesi
2 sl hakitud maitseroheline
Sool
1 tk (väike) Sibul
roheline sibul
1 tk (väike punane) Paprika
1 tk Porgand
1 tk (väike) Rullkõrvits
1 dl hõõrutud tomatid
Must pipar
0.5 sl päevalilleseemned
Valmistamine
Klopi muna lahti. Lisa jahu, piim ja mineraalvesi. Lisa pool maitserohelisest, pisut soola ning lase umbes 10 minutit seista. Vahepeal viiluta sibul ja paprika, peenesta porgand ja suvikõrvits. Kata pann praefooliumiga ning kuumuta. Küpseta 2 väikest pannkooki (ühe inimese kohta) kuldpruuniks ja aseta sooja kohta. Kuumuta pannil ettevalmistatud aedvilja, lisa 3 sl vett (ühe inimese kohta) ning pisut soola, hauta umbes 5 minutit. Keera juurviljasegu pannkookidese. Ülejäänud aedviljaleem, hõõrutud tomatid ja maitseroheline sega kastmeks, maitsesta soola-pipraga. Serveeri pannkoogid koos tomatikastme ja päevalilleseemnetega.
Kommentaarid (0)