Lõunasöögi retseptid

Liha-odra ühepajatoit 

Toidutare, 1. jaanuar 2006, 10:15
Liha-odra ühepajatoit seente, paprika ja porruga.

Kogus: ühele

Koostisosad
0.5 tk Sibul
37.5 g eeltöödeldud seened (nt riisikad)
0.75 sl õli
0.375 dl odratangud või kruubid
2 dl (umbes) lihapuljong
200 g (umbes) keedetud liha kuubikuteks lõigatuna
0.125 tk Porrulauk
0.25 tk Paprika
Valge pipar
Aed-harakputk
Cayenne'i pipar
Sool

Valmistamine
Peenesta sibulad ja seened ning hauta veidi aega õlis. Lisa odratangud või kruubid ja lihapuljong, hauta. Kui tangud või kruubid on peaaegu pehmed, lisa kastrulisse lihakuubikud, porrurõngad ja paprikakuubikud. Hauta toitu veel umbes 5 minutit. Aurava ühepajatoidu kõrvale sobib värske toores riivitud juurvili.