Hommikusöögi retseptid

Tuunikalakaste II 

Toidutare, 1. jaanuar 2006, 09:57
Tuunikalakaste suvikõrvitsaga spagettidele.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
0.25 sl õli
0.25 tk Sibul
0.25 tk Küüslauk
0.25 tk väike suvikõrvits
0.5 tk tuunikalakonserv
0.125 tk lihapuljongikuubik
0.5 dl vesi
0.25 purki purustatud tomatid omas mahlas
Sool
Valge pipar
basiilik
hakitud petersell

Valmistamine
Sulata rasv kastrulis. Sega juurde peenestatud sibul ja küüslauk ning riivitud suvikõrvits. Jäta hetkeks kuuma rasva pehmenema. Lisa kastrulisse tuunikala, vesi, puljongikuubik ja tomatikonserv. Hauta kastet mõni minut. Maitsesta ja lisa hakitud petersell. Serveeri kastet koos keedetud spagettidega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee