Lõunasöögi retseptid

Kapsavorm II 

Toidutare, 1. jaanuar 2006, 09:38
Hautatud kapsavorm tangudega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
375 g (või vähem) Valge peakapsas
0.5 dl (või vähem) riis või odratang
0.25 dl vesi
0.25 sl Sool
0.5 tk Muna
0.5 tk (või vähem) Sibul
0.25 sl õli
0.5 tl Sool
Valge pipar
0.5 tl (või vähem) Majoraan

Valmistamine
Lõika kapsas peenteks ribadeks. Keeda kapsas väga väheses vees pehmeks. Keeda riis või odratangud soolaga maitsestatud vees pehmeks. Hauta peenestatud sibulat õlis. Sega kapsas, riis või tangud, maitseained, munad ja nii palju kapsa keeduvedelikku , et moodustub vedela pudru paksune segu. Pane segu ühte suurde või kahte väiksemasse rasvaga määritud vormi. Küpseta rooga ahjus 175-200°C juures paar tundi.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee