Linnuliha retseptid
21. märts 2008, 20:10

Kollane riisihautis

Magus-hapukas eksavärviline riisihautis.

3 sl õli 2 tl karrit 450 g marineeritud broileri fileed 3 dl risotto riisi 4 dl vett 2 punast paprikat 1 tl sidruni pipart 240 g konservvirsikuid värsket või kuivatatud basiilikut Kuumuta õli keedupotis ja lisa sinna hulka karri. Sega karri õliga läbi ning seejärel pruunista segus broileri tükid. Aseta läbiküpsenud linnuliha tükid taldrikule ning lisa karriga maitsestatud õli hulka riis ja vesi. Keeda riisi kaane all madalal temperatuuril umbes 10 minutit. Sega sinna juurde paprika tükid, küpsenud broileri tükid ja sidrunipipar. Hauta veel umbes 5-10 minutit või senikaua kuni riis on küps. Lõpuks tükelda virsikud ja basiilik ning lisa segule. Serveeri kuumalt.