Küpsetised

Peetri juustukook 

Peeter Pihel, 11. veebruar 2010, 11:51
 Filmimees

Koostisosad
PÕHI
60 g Või
135 g Digestive küpsised
TÄIDIS
500 g Toorjuust
200 g Kodumaine ricotta juust
5 sl Vahukoor
30 g Maisitärklis
200 g Suhkur
4 tk Muna

Valmistamine
Pane ahi sooja 110 kraadi juurde. Purusta küpsised köögikombainis või kausis ja lisa sulatatud või.Sega küpsised ja või. Aseta vormi põhja küpsetuspaber, pane küpsisesegu 20 cm diameetriga vormi, mulju segu kergelt vormi põhja kinni. Küpseta põhja ahjus 5 minutit. Sel ajal, kui koogipõhi jahtub, valmista täidis. Selleks löö lahti munad koos suhkruga. Seejärel sega munadele lisaks ka kõik muud täidise osad ning sega ühtlaseks kreemjaks massiks. Vala täidis eelnevalt valmistatud põhjale ja küpseta ahjus 1 tund ja 20 minutit. Enne serveerimist kaunista kook värskete marjade ja melissilehtedega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee