Hommikusöögi retseptid

Riisi-munapirukad 

Toidutare.ee, 21. märts 2008, 20:07
Kiiresti valmistatavad riisi-munapirukad lehttainas.

10 tk 500 g külmutatud lehttainast 2 dl keedetud basmati riisi 1 kana puljongi kuubik 3 keedetud muna 2 toorest muna soola Määrimiseks: muna Mõõda potti 2 dl vett ning lisa sinna juurde 1 puljongikuubik (magedama täidise saamiseks vähem). Lase keema. Lisa riis keeduvette ja keeda madalal kuumusel, kaane all umbes 8-10 minutit. Kui vedelik on imendunud riisi, on see valmis. Jäta riis kaanega kaetud potti järelvalmima. Peenesta keedetud munad ja sega riisi ning lahtklopitud munadega. Kontrolli maitset, soovi korral lisa ürte. Rulli tainas ½ cm paksuseks plaadiks ja jaga see 10ks ühesuuruseks tükiks. Jaga täidis mõtteliselt 10ks osaks ning tõsta sobiv kogus taina ühe serva peale. Kääna teine osa tainast täidise peale ning suru servad hoolikalt kinni. Määri pirukad üle lahti klopitud munaseguga ning torka kahvliga piruka sisse augud. Küpseta 225 ºC juures 15 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee