Kalatoitude retseptid

Krevetisalat II 

Toidutare, 22. august 2008, 09:17
KrevetisalatFoto: Jaan Heinmaa
Viie minutiga saad valmistada hõrgu eelroa või kerge õhtusöögi, mida sobib pidulikumal puhul serveerida ka pokaalidest.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
400 g Kooritud krevett
200 g külmutatud herned
200 g värske kurk
SALATIKASTE
1 dl hapukoor
1 dl lahja majonees
1 sl mädarõigas
Ürdisool

Valmistamine
Sulata herned, pannes need mõneks minutiks soolaga maitsestatud keevasse vette. Jahuta külma vee all. Koori kurk ja lõika kuubikuteks. Sega omavahel kurgitükid, krevetid ja herned. Valmista kaste, kalla vahetult enne serveerimist salatile ( pikemalt seistes ajab värske kurk vett välja ja salat saab liiga vedel) ning sega läbi. Serveeri pokaalides või ühes suuremas kausis, kaunista tillikoksaga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee