Kalatoitude retseptid

Jogurti-krevetitarretis 

Toidutare, 22. detsember 2005, 00:34
Maitsvad tarretised kaunistavad lauda igal tähtpäeval.

Kogus: ühele

Koostisosad
200 g Kooritud krevett
200 g kodujuust
4 dl maitsestamata jogurt
2 dl lahja majonees
0.5 dl tükeldatud till
1 sl tshillikaste või ketshup
poole sidruni mahl
1.5 tl Sidrunipipar
200 g värske kurk
7 tl Želatiin
1 dl vesi
KAUNISTUSEKS
7 kuni 8 tk Kooritud krevett
sidruniviilud soovi korra
Aedtill

Valmistamine
Tükelda roa sisse minevad krevetid. Pane zhelatiin vette paisuma. Sega omavahel jogurt, kodujuust, majonees, tükeldatud krevetid, värske kurk ja hakitud till. Maitsesta tshillikastme või ketshupi, sidrunimahla ja sidrunipipraga. Sulata zhelatiin väiksel tulel või kuumaveevannis, lase veidi jahtuda ning nirista krevetisegu hulka. Loputa üks suur tarretisevorm (või mitu väikest) külma veega, täida seguga ja lase vähemalt 3 tundi külmkapis tarduda. Serveerimisel kaunista krevettide ja tilliokstega, soovi korral ka sidruniviiludega. Retsept on mõeldud kaheksale sööjale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee