Üleküpsetatud ahjuforell tomati ja juustuga
Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
1 tk 1 kg kaaluv forell või lõhe
1 tl Sool
0.5 tl Paprika (jahvatatud)
1 tk Sibul
1 tk Tomat
100 g Riivjuust
1 dl Majonees
Valmistamine
Puhasta kala sisikonnast ja soomustest ning pese puhtaks. Määri pealt ja seest soolaga, lase 1 tund külmas seista. Tõsta kala fooliumiga kaetud ahjuplaadile ning määri pealt majoneesiga, kata õhukeste sibula- ja tomatiratastega. Raputa üle riivitud juustu ning paprikapulbriga. Tõsta fooliumi servad üles, et eralduv mahl ei valguks pannile, kuid ära pealt kinni pane. Küpseta rooga ahjus 200°C juures 45 minutit. Serveeri keedetud riisi või kartulitega. Retsept on mõeldud kaheksale sööjale.
Kommentaarid (0)