Kalatoitude retseptid

Kiirmarineeritud lõhesuupisted 

Toidutare, 15. aprill 2008, 08:07
 
Kergelt tšillised soojad lõhesuupisted valmivad kiirelt ning sobivad hästi peolauale.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
300 g lõhefilee
MARINAAD
2 sl sojakaste
0.5 tk tšillikaun
värske koriander
2 sl valge veini äädikas või riisiveiniäädikas
2 sl Oliiviõli

Valmistamine
Lõika tshillipipar ja koriander väikesteks tükkideks, sega õli, sojakastme ja äädikaga. Lõika lõhefilee suuremateks kuubikuteks ning pane marinaadi, lase seista vähemalt 5 minutit. Lao kalatükid fooliumile ja küpseta grillil 5 minutit. Suupisteid võid valmistada ka ahjus, seal tuleb neid küpsetada 225°C juures 5 minutit. Torka valminud kalatükkide sisse tikud ja serveeri kohe.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee