Kalatoitude retseptid

Forellimari sibulapaadikestes 

Toidutare, 3. november 2008, 10:17
Forellimari sibulapaadikestesFoto: Jaan Heinmaa
Suupiste, mis ehib ka kõige peenemat peolauda.

Koostisosad
1 tk (50 g) pisike purk forellimarja
3 tk suur punane sibul
150 g paks hapukoor
Aedtill
õhukesed rukkileivaviilud
Või

Valmistamine
Lõika sibulad suurusest olenevalt kolmeks või neljaks sektoriks. Eralda sibulakihid üksteisest ning eemalda kihtide vahel olevad kiled. Vali välja 24 ühesuurust "paadikest". Aseta need väikestele rukkileivaviiludele, mille keskele on pandud kuhjake võid sibula kinnitamiseks. Pane iga "paadikese" põhja paksu hapukoort ja forellimarja, kaunista tillioksaga. Antud kogustest saab 24 "paadikest".