Šveitsi forellifileeFoto: Jaan Heinmaa
3. november 2008, 11:00
Šveitsi forellifilee
Lihtne kalapraad, mille täidiseks on juust ja sink. Serveeri rooga kartulipüree ning rohelise salatiga.
Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
800 g forellifilee
100 g juust
50 g sink
Sool
Must pipar
poole sidruni mahl
Valmistamine
Lõika forellifilee 5 cm laiusteks tükkideks. Poolita tükid pikuti, kuid jäta ühest otsast lahti lõikamata. Täida iga tasku juustu- ja singiviiluga, kinnita otsad küpsemise ajaks hambaorgiga. Maitsesta soola-pipraga, nirista üle sidrunimahlaga ning küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
Kommentaarid (0)