Kalatoitude retseptid

Šveitsi forellifilee 

Toidutare, 3. november 2008, 11:00
Šveitsi forellifilee Jaan Heinmaa
Lihtne kalapraad, mille täidiseks on juust ja sink. Serveeri rooga kartulipüree ning rohelise salatiga.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
800 g forellifilee
100 g juust
50 g sink
Sool
Must pipar
poole sidruni mahl

Valmistamine
Lõika forellifilee 5 cm laiusteks tükkideks. Poolita tükid pikuti, kuid jäta ühest otsast lahti lõikamata. Täida iga tasku juustu- ja singiviiluga, kinnita otsad küpsemise ajaks hambaorgiga. Maitsesta soola-pipraga, nirista üle sidrunimahlaga ning küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee