Šveitsi forellifileeFoto: Jaan Heinmaa
Kalatoitude retseptid
3. november 2008, 11:00

Šveitsi forellifilee

Lihtne kalapraad, mille täidiseks on juust ja sink. Serveeri rooga kartulipüree ning rohelise salatiga.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
800 g forellifilee
100 g juust
50 g sink
Sool
Must pipar
poole sidruni mahl

Valmistamine
Lõika forellifilee 5 cm laiusteks tükkideks. Poolita tükid pikuti, kuid jäta ühest otsast lahti lõikamata. Täida iga tasku juustu- ja singiviiluga, kinnita otsad küpsemise ajaks hambaorgiga. Maitsesta soola-pipraga, nirista üle sidrunimahlaga ning küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.