Tsitrusmarinaadis lõhe
Kogus: kuuele
Koostisosad
400 g lõhefilee
TSITRUSMARINAAD
poole apelsini mahl
ühe laimi mahl
poole sidruni mahl
1 tl mesi
1 tl Sool
2 sl oliivõli
PEALE RAPUTAMISEKS
rohelise sibula rõngad
värske till
Rosépipar
Valmistamine
Hoia lõhefileed 1-2 ööpäeva sügavkülmas. Võta külmikust välja ja lase sulada 5-10 minutit, lõika imeõhukesteks viiludeks (poolkülmunud kala on tunduvalt kergem fileerida). Tõsta fileelõigud taldrikule. Pressi laimist, sidruni- ja apelsinipoolikust välja mahl ning sega kokku marinaad. Vahetult enne serveerimist kalla marinaad kalalõikudele, raputa peale rohelist sibulat, tilli ja rosépipart. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.
Kommentaarid (0)