Kalatoitude retseptid

Kalapatsid 

Toidutare, 18. aprill 2008, 06:32
 
Kalapatsidele annab hõrgu maitse valge veini ja rõõsa koore kaste.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
600 g forellifilee
3 tk (suuremat kohafilee
sool
Must pipar
hakitud till
murulauk
2 dl rõõsk koor 35 %
0.5 dl valge kuiv vein

Valmistamine
Lõika kalafileedest pöidlapaksused ribad ja punu neist patsid - keskel koha, äärtes forell. Maitsesta kalapatse mõlemalt poolt soola-pipraga, aseta võitatud ahjuvormi. Kalla peale koore ja veini segu, puista üle hakitud tilli ja murulauguga. Küpseta ahjus 200°C juures 20 minutit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee