Linnuliha retseptid

Kana-kookosekarri 

Toidutare, 4. november 2008, 08:02
Kana-kookosekarriFoto: Jaan Heinmaa
Aasiapärane vürtsikas kanakarri, kus kastmeks on kookospiim. Rosinad ja ananass lisavad sellele lihtsalt valmivale roale meeldivat magusust ja värskust. Serveeri koos basmati või jasmiiniriisiga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 sl õli
4 tk broilerifilee
3 tl Punane karripasta
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
2 cm juurt Ingver
50 g rosinad
400 g (umbes) ananassitükid omas mahlas
4 dl Kookospiim
2 dl vesi
Koriander

Valmistamine
Lõika broilerifilee kuubikuteks ja sega karripastaga. Kuumuta pannil õli ning pruunista selles kanatükid, tõsta kõrvale. Pane pannile hakitud sibul, küüslauk, ingverijuur ja rosinad, prae paar minutit. Lisa kanaliha, nõrutatud ananassitükid, kookospiim ja vesi ning hauta 20 minutit. Viimaks sega juurde ka koriander.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee