Kalatoitude retseptid

Broileri-kreveti panniroog 

Toidutare, 3. aprill 2008, 15:59
 
Selle roa muudab eriliseks kanaliha, krevettide ja herneste kooslus.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 tl õli
1 tk Sibul
2 küünt Küüslauk
300 g broilerifilee marinaadis (nt küüslaugu)
2 dl ananassimahl
250 g Krevett
2 dl rohelised külmutatud herned
1 dl vahu- või toidukoor
2 tl Maizena kastmepaksendaja

Valmistamine
Kuumuta pannil õli ja prae selles kergelt hakitud sibulat, purustatud küüslauku ja ribadeks lõigatud broilerifileed. Kalla juurde ananassimahl, kuumuta mõni minut. Lisa krevetid ja herned, kuumuta veel hetke. Vala hulka koor ning seejärel ka kastmepaksendaja, kuumuta 1 minut ja tõsta tulelt. Serveeri koos riisi või pastaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee