Linnuliha retseptid

Kiire pilaff kanalihaga 

Toidutare, 9. märts 2011, 13:58
Kiire pilaff kanalihagaFoto: Jaan Heinmaa
Kui muidu tehakse pilaffi ikka lambalihast, siis argipäeval saab selle kiiremini valmis, kasutades kanaliha.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2.5 dl Risotoriis (või pudruriis)
5 dl vesi
2 tk Kanafilee
2 tk Sibul
2 sl õli
2 tk Porgand
1 dl tomatipüree
2.5 dl Kanapuljong (või köögiviljapuljong)
Sool
Must pipar

Valmistamine
Pane riis koos veega potti ja keeda pehmeks. Samal ajal lõika kanafilee väikesteks kuubikuteks, pruunista pannil kuumas õlis ning tõsta kõrvale. Viiluta õhukeselt porgandid ja haki sibulad, pruunista paksupõhjalises potis. Lisa kanatükid, tomatipüree ja pipar, kuumuta veel kord läbi. Kalla peale puljong ning hauta aeg-ajalt segades 15-20 minutit või kuni liha on pehme. Viimaks sega hulka keedetud riis, lase paar minutit üheskoos haududa. Maitsesta vajadusel veel soola ja pipraga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee