Linnuliha retseptid

Magushapu kanawok 

Toidutare, 1. juuni 2008, 19:17
Hõrgutav hiinapärane roog, mille valmistamiseks kulub kõigest 20 minutit. Serveeri riisi või munanuudlitega.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
400 g Kanafilee
2 sl õli
2 sl sojakaste
300 g brokoli
2 küünt Küüslauk
1 tk (väiksemat) Porrulauk
1 purki sweet & sour toidukaste (Felix)
1 dl vesi
1 dl soolapähklid
Petersellilehed

Valmistamine
Lõika kanafileed ribadeks ja porru rõngasteks, eralda brokoli õisikuteks. Pruunista kanatükke õlis 4-5 minutit, sega sojakastmega ning tõsta pannilt ära või selle äärde. Kuumuta porrut paar minutit õlis. Lisa brokoli ja peenestatud küüslauk, kuumuta veel mõned minutid. Lisa ka magushapu toidukaste ning vesi, hauta 5 minutit tasasel tulel. Puista peale soolapähklid ja hakitud peterselli.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee