Linnuliha retseptid

Kana tikka masala 

Toidutare, 3. juuni 2008, 16:40
Foto: Jaan Heinmaa
Tuntumaid India kanahautisi, pakatab erinevatest vürtsidest.

Kogus: neljale

Koostisosad
4 tk broilerifilee
4 sl tandoori pasta
2 sl maitsestamata jogurt
3 sl õli
1 tk Kaneelikoor
1 tk Sibul
3 cm (juurt) Ingver
2 küünt Küüslauk
2 tl Garam masala
0.5 tl Cayenne'i pipar
1 purki purustatud tomatid
1.5 dl kanapuljong
0.5 sidruni mahl Sidrunimahl
0.5 tl Sool
serveerimiseks keedetud riis

Valmistamine
Lõika broilerifileed kuubikuteks, sega tandoori pasta ja jogurtiga. Lase külmkapis maitsestuda 4 tundi kuni üleöö. Kuumuta potis õli, lisa kaneelikoor ja hakitud sibul ning prae 5 minutit. Lisa peenestatud ingver, küüslauk ja garam masala maitseainesegu. Kuumuta paar minutit. Pane juurde broilerifilee koos marinaadiga, kuumuta veel mõni minut. Viimaks lisa cayenne´i pipar, tomatid, kanapuljong, sidrunimahl ja sool ning hauta 10 minutit. Serveeri kohe koos keedetud riisiga.