Linnuliha retseptid

Broilerikintsu rullid 

Lia Virkus, 8. veebruar 2008, 08:02
Foto: Jaan Heinmaa
Broilerikintsudest saab pärast reieluu eemaldamist muu hulgas ka atraktiivseid ja maitsvaid rulle teha.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
8 tk Väiksemad broilerikintsud
1 peotäit Kuivatatud aprikoos
1 dl Ananassimahl
Sool
Paprika (jahvatatud)
GLASUUR
3 sl Magus tšillikaste
0.5 sl Mesi
0.5 sl Hele (light) sojakaste

Valmistamine
Lõika aprikoosid pooleks ja pane vähemalt 10 minutiks ananassimahla sisse pehmenema. Tee kintsu nahata poole lihasse sisselõige ja eemalda luu. Lõika kintsud pooleks või kolmeks, et tekiks paari sentimeetri kõrgused rullid. Raputa liha pinnale soola ning jahvatatud punast paprikat. Pane iga kintsutüki peale üks või kaks aprikoosipoolikut. Moodusta lihast korrapärased rullid, kinnita puust kokteilitikkudega. Sega glasuuriks ettenähtud ained korralikult läbi ja kanna pehme pintsli abil rullidele. Tõsta need küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuvormi ning küpseta 175°C juures 40 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee