Kalmaarisalat II
, 28. november 2005, 02:12
Kalmaarisalat riisi ja hernestega hapukoore-majoneesikastmes.
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
200 g (konserveeritud) Kalmaar
3 tk Muna
200 g Riis
100 g (rohelised) Konserveherned
KASTE
120 g Hapukoor
50 g Majonees
Must pipar
Sool
Aedtill
200 g (konserveeritud) Kalmaar
3 tk Muna
200 g Riis
100 g (rohelised) Konserveherned
KASTE
120 g Hapukoor

50 g Majonees
Must pipar
Sool
Aedtill
Valmistamine
Riis keeta soolaga maitsestatud vees, seejärel kallata sõelale ja jahutada. Kalmaarid lõigata väikesteks tükkideks. Kõvaks keedetud munad hakkida peeneks. Riis, kalmaarid ja munad segada roheliste hernestega. Hapukoorele lisada majonees, sool, pipar ja till. Valada kaste salatiainetele ja segada kõik omavahel läbi. Asetada salat serveerimisnõusse, kaunistada roheliste hernestega.