Kalatoitude retseptid

Kalmaarisalat II 

Toidutare, 28. november 2005, 02:12
Kalmaarisalat riisi ja hernestega hapukoore-majoneesikastmes.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
200 g (konserveeritud) Kalmaar
3 tk Muna
200 g Riis
100 g (rohelised) Konserveherned
KASTE
120 g Hapukoor
50 g Majonees
Must pipar
Sool
Aedtill

Valmistamine
Riis keeta soolaga maitsestatud vees, seejärel kallata sõelale ja jahutada. Kalmaarid lõigata väikesteks tükkideks. Kõvaks keedetud munad hakkida peeneks. Riis, kalmaarid ja munad segada roheliste hernestega. Hapukoorele lisada majonees, sool, pipar ja till. Valada kaste salatiainetele ja segada kõik omavahel läbi. Asetada salat serveerimisnõusse, kaunistada roheliste hernestega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee