Lõunasöögi retseptid
28. november 2005, 01:54

Riisisalat tuunikala ja aedviljadega

Riisisalat tuunikala, ubade ja suvikõrvitsaga.

Kogus: ühele

Koostisosad
300 g Riis
150 g tuunikala õlis
50 g taimeõli
Äädikas
200 g oad
2 tk Suvikõrvits
2 tk Muna
50 g Majonees
Must pipar
Sool

Valmistamine
Keeta sõmer riis ja loputada see külma veega. Tuunikala tükeldatud filee segada taimeõli, äädika, soola ja jahvatatud musta pipraga. Oad eelnevalt leotada ning seejärel keeta. Kõvaks keedetud munad ja suvikõrvits lõigata kuubikuteks. Kõik salatiained hoolega segada ning lisada majonees. Tõsta salat sügavasse nõusse. Kaunistada tuunikala tükikestega.