Lõunasöögi retseptid

Riisisalat tuunikala ja aedviljadega 

Toidutare, 28. november 2005, 01:54
Riisisalat tuunikala, ubade ja suvikõrvitsaga.

Kogus: ühele

Koostisosad
300 g Riis
150 g tuunikala õlis
50 g taimeõli
Äädikas
200 g oad
2 tk Suvikõrvits
2 tk Muna
50 g Majonees
Must pipar
Sool

Valmistamine
Keeta sõmer riis ja loputada see külma veega. Tuunikala tükeldatud filee segada taimeõli, äädika, soola ja jahvatatud musta pipraga. Oad eelnevalt leotada ning seejärel keeta. Kõvaks keedetud munad ja suvikõrvits lõigata kuubikuteks. Kõik salatiained hoolega segada ning lisada majonees. Tõsta salat sügavasse nõusse. Kaunistada tuunikala tükikestega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee