Lõunasöögi retseptid

Maisisalat riisiga 

Toidutare, 28. november 2005, 01:35
Maisisalat riisi, selleri, vorsti ja paprikaga hapukoorekastmes. Serveeri iseseisva toiduna või garneeringuna põhiroa juurde.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 purk konservmais
1 tk Varsseller
2 dl Riis
150 g vorst või sink
1 tk Sibul
2 tk Paprika
200 g Hapukoor
4 sl taimeõli
Must pipar
Sool

Valmistamine
Keedetud riis kallata sõelale ja loputada külma veega. Lisada hakitud sibul, väikesteks kuubikuteks lõigatud paprika ja vorst või sink, taimeõli, sool, pipar ning mais. Panna kõik salatinõusse ja valada peale hapukoor. Kaunistada paprikarõngastega. Hapukoore ja taimeõli asemel võib kasutada ka majoneesi.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee