Kalatoitude retseptid

Kartuli-soolalõhesuupisted kodujuustuga 

Toidutare, 28. november 2005, 00:50
Lihtne suupiste, mille võib uhkelt serveerida peolauale.

Kogus: ühele

Koostisosad
1.25 tk Kartul
50 g Kodujuust
25 g soolalõhe
25 g marineeritud seened
0.25 sl peeneks hakitud kreeka pähklid
0.25 tk Sidrun
roheline sibul salatisse ja kaunistamiseks
sool
Must pipar

Valmistamine
Pese kartulid hästi puhtaks, pane keema ja maitsesta soolaga. Jahuta. Lõika marineeritud seened väikesteks tükkideks. Lisa kodujuustule hakitud seened, pähklid ja peeneks lõigatud roheline sibul. Riivi peene riiviga maitseks sidrunikoort. Maitsesta kõik soola ja pipraga. Soolalõhest lõika viilud, nii et saaksid nendest keerata rullid. Lõika kartul ratasteks, pane peale kodujuustusalat ning kõige peale soolalõherullid. Kaunista rohelise sibula ja sidruniga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee