Linnuliha retseptid

Mozzarella'ga täidetud kalkunifilee 

Toidutare, 21. oktoober 2008, 09:50
Mozzarellaga täidetud kalkunifileeFoto: Jaan Heinmaa
Apelsinimarinaadis maitsestunud kalkunifilee täidiseks on mahe mozzarella. Suurepärase maitse annab lihale ka värske tüümian.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
600 g Kalkunifilee
200 g Mozzarella
MARINAAD
1 tk Apelsin
1 tk Sidrun
sool
Must pipar
1 peotäit (värsket) Tüümian

Valmistamine
1. Pese aplsin ja sidrun hoolikalt kuuma veega. Riivi mõlemalt maha koor ning pressi mahl kaussi. Sega juurde maitse järgi soola ja pipart ning hakitud tüümian. Lõika kalkunifileed 2 cm paksusteks viiludeks, lase marinaadis maitsestuda 2 tundi.
2. Lõika iga kalkunifileeviilu sisse tasku, maitsesta soola-pipraga ja torka sinna viil juustu. Tõsta fileed võitatud ahjuvormi ning kata fooliumiga, küpseta ahjus 200°C juures 30 minutit. Serveeri keedetud pasta, riisi või värske salatiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee