Magustoidud

Piparkoogišokolaad kookosrasvaga 

Toidutare, 10. jaanuar 2008, 19:07
Piparkoogišokolaad 
Maiustus jõululauale.

Koostisosad
100 g Kookosrasv
1 tk Muna
1.5 dl Tolmsuhkur
3 sl kakao
12 tk piparkook

Valmistamine
Sulata kookosrasv madalal kuumusel ja lase seejärel jahtuda. Vahusta muna ja suhkur õhuliseks vahuks. Sõelu juurde kakao, sega. Lisa vähehaaval juurde jahutatud kookosrasv, sega pidevalt.
Vooderda 22 x 11 cm vorm küpsetuspaberi või toidukilega. Tõsta kolmandik segust vormi ja kata vormi põhi ühtlaselt. Lao kiht piparkooke. Kata piparkoogid kakao-munaseguga. Lao teine kiht piparkooke. Kata piparkoogid ülejäänud kakao-munaseguga ühtlaselt. Tõsta vorm külmutuskappi vähemalt kaheks tunniks. Tõsta tardunud kook vormist välja, eemalda paber või toidukile ja lõika 1-1,5 cm paksused lõigud.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee