Linnuliha retseptid

Kalkuni-krevetivokiroog austrikastmes 

Toidutare, 9. märts 2011, 14:19
Kalkuni-krevetivokiroog austrikastmes Jaan Heinmaa
Tervislik vokiiroog saab meeldiva terava maitse ingverilt, magusust lisab ploomikaste.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 sl õli
300 g Kalkunifilee
1 tk Porrulauk
2 küünt Küüslauk
2 cm (juurt) Ingver
1 tk (punane) Paprika
1 dl Austrikaste
0.5 dl ploomikaste (nt Thai Choice)
1 tk laimi mahl
100 g Kooritud krevett

Valmistamine
Lõika kalkunifileed kuubikuteks. Viiluta porru ja tükelda paprika, haki küüslauguküüned ning ingverijuur. Sega omavahel laimimahl, austri- ja ploomikaste. Kuumuta pannil õli ning pruunista kalkunifileed 5 minutit. Lisa porru, küüslauk ja ingver, prae paar minutit. Lisa paprika ja jätka praadimist. Kalla juurde kastmesegu, kuumuta veel veidi. Viimaks lisa krevetid. Serveeri kohe koos keedetud basmati riisiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee