Linnuliha retseptid

Kalkunifilee pesto ja tomatitega 

Toidutare, 26. september 2008, 08:39
Kalkunifilee pesto ja tomatitegaFoto: Jaan Heinmaa
Itaaliapärane kalkunifilee pestoga valmib uskumatult vähese vaevaga. Tomatid lisavad roale mahlakust.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
600 g kalkunifilee
2 sl õli
2 sl pestokaste
100 g kirsstomatid
100 g riivitud Campanello juust
Must pipar

Valmistamine
Lõika kalkunifilee 2 cm paksusteks viiludeks. Kuumuta pannil õli ja prae fileetükke mõlemalt poolt 2 minutit. Seejärel tõsta need ahjuvormi ning määri peale pestot. Lõika tomatid neljaks, aseta kalkunifileede peale. Puista üle riivitud juustuga ja küpseta rooga ahjus 225°C juures või grillrežiimil 5 minutit. Serveeri värske rohelise salatiga.