Linnuliha retseptid

Tšahhobili ehk hautatud part tomatikastmes 

Toidutare, 13. juuli 2008, 10:36
Tšahhobili ehk hautatud part tomatikastmes 
Gruusiapärane roog, mis sisuliselt kujutab endast linnuliharaguud. Pardi asemel võid kasutada ka kana, kalkunit või hane.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
valmistusaeg 15 minutit + 1,5 tundi hautamiseks

Koostisosad
1.7 kg part (või suurem kana)
2 tk Harilik sibul
4 sl Tomatipasta
2 sl Punase veini äädikas
3 sl Portvein
3 sl Õli
1 tk Puljongikuubik
0.5 l Vesi
Sool
Must pipar

Valmistamine
Pese ja puhasta lind, lõika tükkideks. Kuumuta hautamisnõu põhjas õli ning pruunista selles linnulihatükid. Lisa hakitud sibul, tomatipüree, veiniäädikas, portvein, kuubikust ja veest valmistatud puljong, sool ja pipar. Hauta madalal kuumusel umbes 1,5 tundi. Serveeri keedetud riisiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee