Taimetoidu retseptid

Petersellipesto arahhisega 

Toidutare.ee, 17. november 2005, 19:28
Petersellipesto 
Sobib suurepäraselt lisandiks nii pastaroogadele, kui ka lõhe, kreveti või mõne teise kalaga.

Koostisosad
6.25 g Petersell
0.5 dl Arahhis
0.25 dl Oliiviõli
0.25 küüs Küüslauk
1 sl Parmesan v. muu kõva juust
Purustatud pipar
Sool

Valmistamine
Võta kimp peterselli, eemalda varred, nii et järgi jääb umbes 25 g puhastatud lehti. Lisa petersellilehtetele puhastatud pähklid ja oliivõli. Retseptis olev pähklite kogus on puhastatud pähklid. Mikserda. Tõsta mikserdatud segu kaussi. Lisa peene riiviga riivitud parmesan, pressitud küüslauk. Maitsesta soola ja pipraga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee