7. november 2005, 22:33
Mandli-šokolaadikook
Mõnus martsipanimaitseline kook, mille tegemine ei nõua kuigi palju vaeva.
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
400 g Martsipan
4 tk Muna
50 g Või
0.5 dl kakao
75 g *šokolaad
1 sl Või
50 g *mandlilaastud
1 tl kakao
Valmistamine
Riivi martsinan ja sega munadega, lisa sulatatud või ja kakao. Vooderda 24 cm läbimõõduga lahtikäiv vorm küpsetuspaberiga. Määri tainas selle põhja ja küpseta ahjus 200°C juures 20 minutit. Sulata vesivannil või mikros šokolaad ning sega selle hulka või, vala koogile. Raputa üle mandlilaastudega. Serveerimisel puista peale kakaod.
Kommentaarid (0)