Lõunasöögi retseptid

Hapukapsalasanje 

Toidutare, 7. november 2005, 21:56
 Panthermedia/Scanpix
Roog kaalujälgijatele. Lasanje hapukapsa, nektariini, tomati ja basiilikuga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Ettevalmistusaeg umbes 5 minutitKüpsetusaeg umbes 20 minutit

Koostisosad
1 tk nektariin
150 g hapukapsas (konserveeritud)
200 g hõõrutud tomatid
1 tl (hakitud) Basiilik (värske)
Must pipar
0.5 tl Paprika (jahvatatud)
2 tk (40 g) lasanjeplaat
1.5 sl (30 g) lahja kodujuust
2 sl (30 g) riivjuust (30% rasva kuivaines)

Valmistamine
Lõika nektariin seibideks. Sega hapukapsas, tomatid ja nektariinilõigud kokku, maitsesta basiiliku, pipra ja paprikapulbriga. Aseta madalasse ahjuvormi vaheldumisi lasanjelehed ning kapsamass. Alusta ja lõpeta kapsaga. Sega kokku kodujuust ja riivjuust ning pane lasanjele. Küpseta rooga eelsoojendatud ahjus 200°C juures umbes 20 minutit. Enne serveerimist puista üle basiilikuga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee