Lõunasöögi retseptid

Hakkliha-maksapatee 

Toidutare, 6. november 2005, 16:03
Hakkliha-maksapatee
Lisandiks sobib keedetud kartulid ja kaste või ahjukartulid. Sobib serveerida ka leiva-saiakattena või külma suupistena.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
400 g Hakkliha
1 tk Sibul
300 g maksapasteet
1 tl Sool
0.25 tl Purustatud pipar
2 sl Jahu
2 tk Muna
250 g Kodujuust
1 tk Jalapeño (tšilli)

Valmistamine
Koori ja haki sibul. Puhasta jalapeño pipar ja lõika väikesteks kuubikuteks Püreeri maksapasteet. Sega hakkliha, hakitud sibul, pasteet, sool, pipar, jahu, muna, jalapeño pipar ja kodujuust. Sega korralikult. Täida 1-1½ liitri suurune piklik vorm tainaga. Küpseta eelsoojendatud ahjus 200º C juures u 60 minutit. Enne vormist välja tõstmist lase jahtuda.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee