Hakkliha-maksapatee
Lõunasöögi retseptid
6. november 2005, 16:03

Hakkliha-maksapatee

Lisandiks sobib keedetud kartulid ja kaste või ahjukartulid. Sobib serveerida ka leiva-saiakattena või külma suupistena.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
400 g Hakkliha
1 tk Sibul
300 g maksapasteet
1 tl Sool
0.25 tl Purustatud pipar
2 sl Jahu
2 tk Muna
250 g Kodujuust
1 tk Jalapeño (tšilli)

Valmistamine
Koori ja haki sibul. Puhasta jalapeño pipar ja lõika väikesteks kuubikuteks Püreeri maksapasteet. Sega hakkliha, hakitud sibul, pasteet, sool, pipar, jahu, muna, jalapeño pipar ja kodujuust. Sega korralikult. Täida 1-1½ liitri suurune piklik vorm tainaga. Küpseta eelsoojendatud ahjus 200º C juures u 60 minutit. Enne vormist välja tõstmist lase jahtuda.