Hommikusöögi retseptid

Hakkliha-sinihallitusjuustutäidisega pannkoogid 

Toidutare, 6. august 2008, 08:52
Toitvate pannkookide täidises on rikkalikult hakkliha ja põnevat maitset andmas sinihallitusjuust. Viimase võib asendada ka mõne teise juustuga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1 l piim
5 dl nisujahu (osa võib asendada kaera-,odra- või rukkijahuga)
3 tk muna
1 tl sool
400 g *hakkliha
1 tk Sibul
1 küünt Küüslauk
200 g tomatipüree
1 tl (kuivatatud) Tüümian
sool
Must pipar
100 g sinihallitusjuust
100 g peale riivjuust

Valmistamine
Taina valmistamiseks sega kõik ained omavahel ja lase vähemalt pool tundi paisuda. Küpseta vähese õliga suured ülepannikoogid. Täidise tegemiseks pruunista pannil hakkliha. Lisa hakitud sibul ja küüslauk ning prae veidi. Lisa tomatipüree. Maitsesta tüümiani, soola ja musta pipraga. Kuumuta veel veidi ning lisa murendatud sinihallitusjuust. Sega läbi ja tõsta tulelt. Kuumuta ahi 200°C-ni. Tõsta pannkookidele täidist ning keera need rulli. Aseta pannkoogid tihedalt võitatud ahjuvormi ja puista üle riivjuustuga. Küpseta 5 minutit, kuni juust on sulanud.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee