Küpsetised

Sibula-kodujuustupirukas 

Angeelika Kang, 9. mai 2011, 05:31
Sibula-kodujuustupirukasFoto: Jaan Heinmaa
Võrratu pirukas, mis maitseb ka neile, kes muidu sibulat ei söö. Valmib erilise vaevata ja toidab ära suuremagi seltskonna. Võid valmistada ka poole väiksema koguse ümmarguses pirukavormis.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Ettevalmistusaeg 15 minutitKülmkapis 30 minutitKüpsetamiseks 25 minutit

Koostisosad
250 g või
250 g kodujuust
4 dl jahu
0.5 tl sool
1 tl Küpsetuspulber
1 sl *õli
2 sl või
3 tk Sibul
1 tl (kuivatatud) Tüümian
300 g kodujuust
200 g riivjuust
2 tk muna
sool
Must pipar

Valmistamine
Taina valmistamiseks näpi või, kodujuust ja omavahel segatud kuivained ühtlaseks tainaks. Keera tainas kilesse ja pane 30 minutiks külmikusse. Kuumuta ahi 200°C-ni. Suru tainas suure küpsetusplaadi põhja. Küpseta pirukapõhja 5 minutit. Täidise valmistamiseks kuumuta pannil õli ja või. Lisa viilutatud sibul ning tüümian ja hauta tasasel tulel 5 minutit. Tõsta tulelt ning sega juurde kodu- ja riivjuust ja munad. Maitsesta soola-pipraga. Kata eelküpsetatud põhi täidisega, küpseta veel 20 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee