Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Ettevalmistusaeg 15 minutitKülmkapis 30 minutitKüpsetamiseks 25 minutit
Koostisosad
250 g või
250 g kodujuust
4 dl jahu
0.5 tl sool
1 tl Küpsetuspulber
1 sl *õli
2 sl või
3 tk Sibul
1 tl (kuivatatud) Tüümian
300 g kodujuust
200 g riivjuust
2 tk muna
sool
Must pipar
Valmistamine
Taina valmistamiseks näpi või, kodujuust ja omavahel segatud kuivained ühtlaseks tainaks. Keera tainas kilesse ja pane 30 minutiks külmikusse. Kuumuta ahi 200°C-ni. Suru tainas suure küpsetusplaadi põhja. Küpseta pirukapõhja 5 minutit. Täidise valmistamiseks kuumuta pannil õli ja või. Lisa viilutatud sibul ning tüümian ja hauta tasasel tulel 5 minutit. Tõsta tulelt ning sega juurde kodu- ja riivjuust ja munad. Maitsesta soola-pipraga. Kata eelküpsetatud põhi täidisega, küpseta veel 20 minutit.
Kommentaarid (0)