Lõunasöögi retseptid

Kolme juustu pasta 

Toidutare, 9. märts 2011, 14:49
Kolme juustu pasta Jaan Heinmaa
Kolme juustu pasta on kui juustusõprade unistus

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Ettevalmistusaeg 20 minutitKüpsetamiseks 15 minutit

Koostisosad
250 g Penne
3 dl Vahukoor
50 g campanello või parmesani v. muud kõvat juustu
50 g Sinihallitusjuust
75 g Mozzarella
3 sl Campanelle juust (riivitud)
1 tl mahe (prantsuse) sinep
Muskaatpähkel (jahvatatud)
1 peotäit Petersellilehed
50 g Kreeka pähkel

Valmistamine
Keeda pasta soolaga maitsestatud vees pehmeks. Kuumuta ahi 200°C-ni. Pane kastrulisse vahu- või toidukoor, pool riivitud campanello juustust, murendatud sinihallitusjuust ja riivitud mozzarella juust. Kuumuta tasasel tulel pidevalt segades, kuni juustud sulavad. Maitsesta sinepi ja muskaadiga, lisa hakitud petersell ning sega läbi. Vala pasta võitatud ahjuvormi ja kalla peale juustukaste. Puista üle hakitud pähklite ning riivitud juustuga. Küpseta rooga ahjus 15 minutit.Juustusorte võid varieerida vastavalt oma maitsele. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee