Linnuliha retseptid

Kanafileega täidetud kartulid 

Toidutare, 4. november 2005, 00:29
Kanafilee ja toorjuustuga täidetud kartulid.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 tk kartul
200 g kanafilee
50 g konservmais
0.5 tk sibul (või porrut)
0.5 tk Porgand
0.5 sl peeneks hakitud petersell
2 sl toorjuust (nt Créme Bonjour)
0.5 dl kohvikoor
0.5 sl küpsetamiseks õli
sool
Must pipar

Valmistamine
Keeda ja jahuta kartulid. Lõika ülemine osa (müts) pealt ära. Kraabi sisu ettevaatlikult lusikaga välja ja pane kaussi. Lõika sibul ning porgand peenikesteks ribadeks, prae kergelt pannil ja maitsesta soola-pipraga. Sega kartulisisu porgandi, sibula, maisi ja peterselliga. Pane kohvikoor keema. Kui koor on läinud keema, sega sisse pool toorjuustust. Maitsesta soola ja pipraga. Lõika kanafilee väikesteks ribadeks ning pane kuumale pannile praadima. Prae liha hästi läbi ja maitsesta. Lisa praetud liha kartuli-köögiviljasegule. Lisa ka ülejäänud toorjuust. Sega täidis hästi läbi, vajadusel maitsesta veel. Pane kartulid ahjuvormi, tõsta sisse täidis ja vala üle kastmega. Küpseta ahjus 220°C juures 10 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee