Linnuliha retseptid

Sidrunikana 

Toidutare, 14. jaanuar 2009, 14:07
Sidrunikana Jaan Heinmaa
Paku sidrunikana koos hautatud köögiviljade ja kartulipüreega. Kastme võid maitsestada ka brändiga.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
6 tk broilerifilee
1 tk Sidrun
sool, must pipar
praadimiseks või
1 dl jahu
KASTE
2 kuni 4 sl vermut (või kuiv šerri)
2 dl vahu- või toidukoor
2 sl sidrunimahl
ühe sidruni riivitud koor
0.5 tl sool
1 dl riivitud parmesani juust

Valmistamine
Pese sidrun puhtaks, riivi koor ja pressi mahl välja. Vala broilerifileedele pool mahlast, maitsesta soola ja pipraga. Veereta fileesid jahus ning prae mõlemalt poolt 7 minutit või kuni need on kuldpruunid. Vala pannile vermut, koor, ülejäänud sidrunimahl ja riivitud sidrunikoor. Kasta kanatükid kastmesse ja tõsta ahjuvormi. Vala peale ülejäänud kaste, puista üle riivitud juustuga ning küpseta ahjus 225°C juures 5 minutit. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee