Ananassibroiler
, 21. oktoober 2008 09:38
AnanassibroilerFoto: Jaan Heinmaa
Ettevalmistustöödeks kulub selle roa puhul 10 minutit, ülejäänud aja küpseb kana ise ahjus. Kasuta vastavalt soovile kas maitsestamata või marinaadis kana poolkoibi või kintse.
Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
8 tk kana poolkoib või kints
2 tk Sibul
2 tk Punane paprika
1 sl või
2 tk Paprika
Soovi korral küüslauku
2 tk Väike purustatud ananassi konserv
2 dl Rõõsk koor 10%
2 sl sojakaste
Karri
0.5 tl Must pipar
8 tk kana poolkoib või kints
2 tk Sibul
2 tk Punane paprika
1 sl või

2 tk Paprika
Soovi korral küüslauku
2 tk Väike purustatud ananassi konserv
2 dl Rõõsk koor 10%

2 sl sojakaste
Karri
0.5 tl Must pipar
Valmistamine
Lao poolkoivad või kintsud rasvainega määritud ahjuvormi. Tükelda sibul ja paprikad, pruunista mõni minut pannil võis ning lisa vormi. Sega ananassikonservid kohvikoore, sojakastme ja maitseainetega, kalla samuti vormi. Kuumuta ahi 200°C-ni ning küpseta rooga seal 1 tund. Serveeri koos keedetud riisiga.