Linnuliha retseptid

Ananassibroiler 

Toidutare, 21. oktoober 2008, 09:38
Ananassibroiler Jaan Heinmaa
Ettevalmistustöödeks kulub selle roa puhul 10 minutit, ülejäänud aja küpseb kana ise ahjus. Kasuta vastavalt soovile kas maitsestamata või marinaadis kana poolkoibi või kintse.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
8 tk kana poolkoib või kints
2 tk Sibul
2 tk Punane paprika
1 sl või
2 tk Paprika
Soovi korral küüslauku
2 tk Väike purustatud ananassi konserv
2 dl Rõõsk koor 10%
2 sl sojakaste
Karri
0.5 tl Must pipar

Valmistamine
Lao poolkoivad või kintsud rasvainega määritud ahjuvormi. Tükelda sibul ja paprikad, pruunista mõni minut pannil võis ning lisa vormi. Sega ananassikonservid kohvikoore, sojakastme ja maitseainetega, kalla samuti vormi. Kuumuta ahi 200°C-ni ning küpseta rooga seal 1 tund. Serveeri koos keedetud riisiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee