Linnuliha retseptid

Mangokana 

Toidutare, 30. oktoober 2008, 11:12
MangokanaFoto: Jaan Heinmaa
Mangokompotist valmistatud püree annab broilerile eriliselt hõrgu maitse. Kui sa ei armasta teravaid roogi, lisa rohkem rõõska koort või vähenda salsakogust.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 tk (´a 420 g) mangokonserv siirupis
800 g marineeritud kanafilee
2 sl õli
1 dl vesi
2 dl 10% rõõsk koor
1 tl Aroomisool
4 sl mango-(või tšillisalsa)
2 tl Provance&#034i ürdimaitseaine

Valmistamine
Lõika kanafileed viiludeks ja pruunista pannil õlis. Püreesta nõrutatud mangokonservid. Sega potis mangopüree ja salsa, kuumuta keemiseni. Lisa koor, vesi ja pruunistatud broileriviilud, hauta väiksel tulel 10 minutit. Maitsesta aroomisoola ja ürdimaitseainega ning kuumuta tasasel tulel veel 10 minutit. Serveeri keedetud riisiga. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee