Linnuliha retseptid

Kevadine kanasalat 

Toidutare, 7. mai 2009, 08:28
 
Kerge ja lahe kevadine salat, mida võib serveerida eelroana või omaette einena koos saiaga.

Kogus: kaheksale

Koostisosad
3 tk grillitud kanakoib
150 g juust
1 tk Kurk
1 tk punane paprika
1 tk kollane paprika
1 tk oranž paprika
3 tk Varsseller
KASTE
2 tk peenestatud küüslauguküüs
2 sl balsamveiniäädikas
0.5 tl sool
1 tl suhkur
0.5 tl purustatud must pipar
1 tl Basiilik (kuivatatud)
1 dl õli

Valmistamine
Eemalda kanakoibadelt nahk ja luud ning tükelda liha. Lõika juust, kurk, paprikad ja sellerivarred kangideks või kuubikuteks. Sega salatiained omavahel ning lase võimalusel mõned tunnid külmkapis maitsestuda. Valmista kaste ja hoia samuti veidi külmas, kalla enne serveerimist salatile.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee