Koostisosad
3 dl nisujahu
sool
120 g või
1.5 sl sidrunimahl
2 sl vesi
TÄIDIS
3 tk Muna
1 dl Fariinsuhkur
4 sl sulatatud või
1 tl sidrunimahl
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
sool
5 dl metsapähklid
2.5 dl siirup
KAUNISTAMISEKS
150 g Tume šokolaad
Valmistamine
Sega jahu, või ja sidrunimahla-veesegu. Kata 26 cm läbimõõduga pirukavormi põhi ning ääred tainaga ja küpseta ahjus 225°C juures 15 minutit. Täidise jaoks vahusta munad. Lisa munavahule kõik täidise ained peale pähklite, need pane juurde kõige lõpuks. Küpseta kooki ahjus 30 minutit ja lase jahtuda. Kaunistamiseks sulata tume šokolaad ning nirista pirukale. Serveeri vanillijäätisega.
Kommentaarid (0)