Kartulisalat ubade ja õuntega
Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min
Koostisosad
3 tk keedetud kartul
100 g (punased) konservoad
1 tk Õun
1 sl sidrunimahl
1 tk (väike) Paprika
4 tk salatileht
1 sl punaveiniäädikas
2 sl oliivõli
1 tl terav sinep
1 küünt Küüslauk
1 tl peeneks hakitud värske petersell
Valmistamine
Lõika kartulid sektoriteks. Vala ubadelt vedelik ära. Lõika paprika väikesteks kuubikuteks, õun õhukesteks sektoriteks või ubadest pisut suuremateks kuubikuteks. Kui oled õuna tükeldanud, sega see kohe sidrunimahlaga. Kastme jaoks sega kõik kastmeained omavahel hästi läbi, kõige parem on seda teha sauseguriga. Pane kaussi kartuli-, õuna- ja paprikatükid. Lisa oad, vala peale salatikaste ning sega kergelt. Rebi serveerimistaldrikule salatilehed ja tõsta peale kastmega segatud salat. Kaunista peterselliga.
Kommentaarid (0)