Kiudainerikkad toidud

Ananassi-kooretarretis 

Toidutare, 22. oktoober 2005, 22:39
Magustoit. Ananassi-vahukoore-hapupiimatarretis.

Kogus: neljale

Koostisosad
5 tk želatiinileht
4 tk ananassirõngas
1 dl ananassimahl
2 dl vahukoor
2 sl suhkur
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
2 dl hapupiim
kaunistuseks kiivi või ananass

Valmistamine
Pane želatiinilehed 5 minutiks külma vette. Lõika ananassirõngad väikesteks tükkideks. Kuumuta ananassimahl. Pigista želatiinilehed kuivaks ja lahusta mahlas. Vahusta koor ja suhkur suures kausis ning maitsesta vanillsuhkruga. Lisa sinna kaabitsaga segades želatiinisegu, ananassitükid ja hapupiim. Pane tarretis serveerimisnõusse ning kaunista tarretunud magustoit kiiviviilude või ananassiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee