22. oktoober 2005, 22:39
Ananassi-kooretarretis
Magustoit. Ananassi-vahukoore-hapupiimatarretis.
Kogus: neljale
Koostisosad
5 tk želatiinileht
4 tk ananassirõngas
1 dl ananassimahl
2 dl vahukoor
2 sl suhkur
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
2 dl hapupiim
kaunistuseks kiivi või ananass
Valmistamine
Pane želatiinilehed 5 minutiks külma vette. Lõika ananassirõngad väikesteks tükkideks. Kuumuta ananassimahl. Pigista želatiinilehed kuivaks ja lahusta mahlas. Vahusta koor ja suhkur suures kausis ning maitsesta vanillsuhkruga. Lisa sinna kaabitsaga segades želatiinisegu, ananassitükid ja hapupiim. Pane tarretis serveerimisnõusse ning kaunista tarretunud magustoit kiiviviilude või ananassiga.
Kommentaarid (0)