Kooretarretis kiivi ja ananassiga
Kogus: neljale
Koostisosad
0.75 dl suhkur
1 dl vesi
4 tk želatiinileht
3 dl vahukoor
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
4 kuni 6 tk *paks ananassirõngas
2 kuni 3 tk Kiivi
Valmistamine
Sulata potis suhkur ja pruunista see kergelt. Lisa vesi ning keeda, kuni suhkur on sulanud. Leota želatiinilehti külmas vees 5-10 minutit, pigista kuivaks ja lahusta suhkruvees. Lase segul jahtuda toatemperatuurini. Vahusta koor ja sega sinna ettevaatlikult suhkrusegu ning vanillsuhkur. Pane tarretis ilusasse serveerimiskaussi ja lase paar tundi külmas jahtuda. Koori kiivid ning lõika viiludeks. Poolita ananassirõngad ja kujunda nendest tarretise peale lilli. Kasuta kaunistamiseks ka kiivit.
Kommentaarid (0)