Kiudainerikkad toidud

Kooretarretis kiivi ja ananassiga 

Toidutare, 22. oktoober 2005, 22:29
Magustoit.

Kogus: neljale

Koostisosad
0.75 dl suhkur
1 dl vesi
4 tk želatiinileht
3 dl vahukoor
1 tl Vanill- või vanilliinsuhkur
4 kuni 6 tk *paks ananassirõngas
2 kuni 3 tk Kiivi

Valmistamine
Sulata potis suhkur ja pruunista see kergelt. Lisa vesi ning keeda, kuni suhkur on sulanud. Leota želatiinilehti külmas vees 5-10 minutit, pigista kuivaks ja lahusta suhkruvees. Lase segul jahtuda toatemperatuurini. Vahusta koor ja sega sinna ettevaatlikult suhkrusegu ning vanillsuhkur. Pane tarretis ilusasse serveerimiskaussi ja lase paar tundi külmas jahtuda. Koori kiivid ning lõika viiludeks. Poolita ananassirõngad ja kujunda nendest tarretise peale lilli. Kasuta kaunistamiseks ka kiivit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee