Linnuliha retseptid

Maisikana 

Toidutare, 25. november 2009, 09:13
Maisikana Jaan Heinmaa
Kiirelt valmiv roog, kus kanakoibadele annavad krõbeda pealispinna ja hõrgu maitse riivitud juustuga segatud maisihelbed.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1 kg kana poolkoivad
2 sl sulatatud või
1 tl sool
1 tl Karri
1 tl Sidrunipipar
1 dl riivitud juust
1.5 dl maisihelbed (nt Kellogs)
PEEDISALAT
2 kuni 3 tk keedetud peet
2 kuni 3 tk marineeritud kurk
1 tk Sibul
2 dl majonees

Valmistamine
Lao kanakoivad võiga määritud ahjuvormi. Sega sulatatud või hulka sool, karri ja sidrunipipar. Määri segu koibadele ning küpseta ahjus 200°C juures 40-50 minutit. Purusta maisihelbed, sega riivitud juustuga ja raputa umbes 10 minutit enne valmimist kanakoibadele. Serveeri soovi korral koos peedisalatiga. Selleks riivi peet, tükelda kurk ja sibul ning sega majoneesiga. Retsept on mõeldud kuuele sööjale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee