Linnuliha retseptid

Ürdi-peekonibroiler 

Toidutare, 24. jaanuar 2009, 18:24
Ürdi-peekonibroiler Jaan Heinmaa
Hõlpsalt valmiv ürdi-peekonibroiler sobib lauale nii argiõhtul kui ka pidupäeval. Serveeri koos keedetud riisi ja värske salatiga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
1 tk (1.5 kg) Broiler
1.5 tl Sool
0.5 tl Must pipar
2 lehte Loorber
0.25 tl Muskaatpähkel (jahvatatud)
1 tk (väike) Sibul
2 küünt Küüslauk
1 sl Oliiviõli
100 g suitsupeekoniviilud

Valmistamine
Hõõru broiler seest soola ja pipraga. Pane linnu sisse loorberilehed, kooritud ja sektoriteks lõigatud sibul ning purustatud küüslauguküüned. Tõsta broiler ahjupannile ja määri pealt õliga. Maitsesta soola, pipra ja muskaatpähkliga. Aseta broileri peale peekoniviilud ning küpseta ahjus 200°C juures tund aega. Retsept on mõeldud neljale sööjale.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee