Linnuliha retseptid

Täidetud broilerifilee II 

Toidutare, 9. märts 2011, 15:17
Täidetud broilerifilee IIFoto: Jaan Heinmaa
Hapukate jõhvikate ja suitsupeekoniga täidetud broilerifileed sobivad lauale nii jõulude ajal kui ka muudel tähtpäevadel.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
4 tk broilerifilee
sool
Must pipar
4 viilu suitsupeekon
1 dl Jõhvikas
glasuur:
25 g või
2 sl vedel mesi
0.5 tk sidruni riivitud koor ja mahl

Valmistamine
Lõika broilerifileed õhemaks, maitsesta soola ja pipraga. Tükelda peekoniviilud ning tõsta fileede peale. Kata jõhvikatega ja keera tihedalt rulli. Kinnita tikkude või tugeva niidiga. Tõsta rullid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta praeahjus 200°C juures 20 minutit. Pintselda broilerirulle küpsemise ajal vahetevahel glasuuriga. Ära kanafileed üle küpseta, muidu jäävad need kuivaks. Lõika valmis rullid pooleks ja serveeri koos keedetud riisiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee