Täidetud broilerifilee II
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
4 tk broilerifilee
sool
Must pipar
4 viilu suitsupeekon
1 dl Jõhvikas
glasuur:
25 g või
2 sl vedel mesi
0.5 tk sidruni riivitud koor ja mahl
Valmistamine
Lõika broilerifileed õhemaks, maitsesta soola ja pipraga. Tükelda peekoniviilud ning tõsta fileede peale. Kata jõhvikatega ja keera tihedalt rulli. Kinnita tikkude või tugeva niidiga. Tõsta rullid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta praeahjus 200°C juures 20 minutit. Pintselda broilerirulle küpsemise ajal vahetevahel glasuuriga. Ära kanafileed üle küpseta, muidu jäävad need kuivaks. Lõika valmis rullid pooleks ja serveeri koos keedetud riisiga.
Kommentaarid (0)